sunnuntai 8. joulukuuta 2019

kiireistä joulukuuta minne aika kuluu?

Minulla on ollut niin paljon ohjelmaa tässä kuussa etten ole ehtinyt edes tänne kirjoitella mutta siis yhä olen täällä jos joku sattuu miettimään minne hävisin.


6.12 oli itsenäisyyspäivä meille tuli avopuolison vanhemmat syömään. Tein Saaristolaisleipää ja ihan kunnon paistilihan ja sen kanssa valkosipulikermaperunoita, paahdettuja tomaatteja, salaattia ja tietysti keitettyjä kananmunia ja jälkiruuaksi oli sitten vihreä kuula kakku suklaakonvehteja pullaa ja keksejä. Unohdin siinä hössötyksessä kuvata ruuat mutta kakusta muistin sentään ottaa kuvan.


Aika makeaa oli tämä kakku joten tämä jää luultavasti ainoaksi
kerraksi kun teen tuota, mutta pääruokaa aijon ehdottomasti tehdä toistekkin se nimittäin onnistui niin hyvin.

Huomenna pitäisi tehdä vapaapäivän kunniaksi piparkakkujuna ja piparkakkuja. junan kaavat löysin netistä, Täältä.
Myös maitolaituriin löytyy  täältä kaavat jos innostuu sellaisen junan seuraksi väsäämään itse en nyt tänä vuonna varmaan sellaista juna seuraksi tee vaikka alunperin ajatelin että teen molemmat.

Kaksi viikkoa viellä aikaa jouluun ja minulla on viellä niin paljon  tekemistä...... Joulusiivoukset saa tänä vuonna olla kevyt normaali siivous mutta joululahjat ja ynnä muut on viellä täysin hankkimatta/ tekemättä, tuntuu että aika kuluu ihan liian nopeasti mutta ehkä mä ehdin viellä tekemään ainakin ne tärkeimmät hommat ennenkuin pääsee rauhoittumaan joulun viettoon.


toivottavasti siellä on ehditty valmistautua jouluun hieman paremmin.

1 kommentti:

  1. Joulukuu on tosiaan niin kiireistä aikaa, että mullakin jää blogipäivitykset tekemättä ja vasta nyt ehdin lukemaan muidenkin kuulumisia. Mutta aika kivaa on tämäkin, aamukahvilla lukea joulukuulumisia. :)

    VastaaPoista


Piristä minun päivääni kommentilla! :)