sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Uuden vuoden Kuulumisia....

Ihan ensimmäiseksi HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019!!!


Joulu oli ja meni samoin uusivuosi tuli niin nopeaan ettei siihen kerennyt edes varautumaan....
Huh huh Millaista tämä alkuvuosi on ollut meillä....Kuten aikaisemmin sanoinkin että meillä oli tuossa J:n kanssa joulun aikoihin muutama asunto näyttö jossa käytiin.

Noh tilannehan on se että tehtiin joulun jälkeen tarjous eräästä omakotitalosta  ja se meni lävitse.....Omalla tavallani olen ihan super onnellinen ja innoissani kun pääsee tätä taloa tekemään omanlaisekseen, mutta se stressi mikä tulee siitä kun tietää että taas pitää pakata ja rampata kahden asunnon väliä stressaa aikalailla ja se että miten kaikki remontoiminen ynnnä muu sujuu,


Tapetteja ja seinämaalin värejä olen jo hieman suunitellut mutta mitään en viellä ole lyönyt lukkoon hieman vaihtelee tuo mielipide kokoajan kun näkee jonkun uuden kivan tapetin.

samoin sisustuksen kanssa käyn sotaa kun yritän ne sovittaa muun sisustuksen kanssa yhteen ja voin sanoa että uuden ja vanhojen huonekalujen sovittaminen tuonne asuntoon on todella hankalaa, mutta ehkä se sisustus menee kuin huomaamatta yksi yhteen kaikkien tapettien ja muiden kanssa kunhan tuo remppa saadaan vain aloitettua.
kuva googlesta

mietin että voisin aina silloin tällöin päivitellä tänne remppakuulumisia jos teitä lukijoita sattuu kiinnostamaan miten meillä sujuu remppaushommat ja muutkin ei niin jouluaiheiset postaukset.
toisaalta voisin tehdä kokonaan tehdä oman blogin remppahommille niin tämä ei täyty niin helposti pelkällä remppahöpinöillä, mutta luultavasti en ehdi päivittää molempia blogeja niin ahkeraan kun tuntuu tämänkin blogin pitäminen on jäänyt hieman sivuun.


Mitä olette mieltä Oma blogi remppahommille vai samaan blogiin remmppakuulumiset?
Niin ja kertokaa ihmeessä että miten teillä  on tämä vuosi lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Piristä minun päivääni kommentilla! :)