maanantai 14. tammikuuta 2019

Blogille ehkä uusi ulkoasu kevääksi / kesäksi ja muuta tilannepäivitystä

Karsin tässä hieman blogini lukulistaa niin että saan tilaa muutamalle remppa/sisustusblogille. muutama blogi on ollut jo vuoden - kahden vuoden ajan niin hiljaisia että niiden oli aika väistää sivuun... 

Harmillista nähdä miten niin moni hyväkin blogi lakkaa vain hiljalleen olemasta ja kirjoittaminen loppuu kuin seinään.  onneksi minulle jäi muutama blogi sinne luettavaksi jotka ahkerasti päivittävät sivujaan ja kirjoittelevat usein kuulumisiaan, Kiitos siitä ♥♥

Tämä viikko onkin sitten minulle hyvin kiireistä ja jännittävää aikaa... meillä ramppaa kokoajan porukkaa katsomassa asuntoa joten asunnon pitäminen jonkun sortin järjestyksessä ja siistinä on jäänyt aikalailla minun vastuulleni, Perjantaina pitäisi sitten kirjoitella nimiä papereihin ja lauantaina me mennään vähän siivoilemaan isompia sotkuja pois uudesta kodista ennenkuin alkaa remontoiminen.


Pikkuhiljaa pitäisi asennoitua siihen pakkaamiseen mutta en koskaan saa aikaiseksi alottaa... huomenna varmaankin täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja oikeasti koitaa edes vähän laittaa keittiöstä tavaroita pahvilaatikoihin siltä varalta että meille tuleekin äkkilähtö tästä vanhasta asunnosta.

Myös tämä blogi saa hieman uusia tuulahduksia kun ulkoasu muuttuu hieman keväisemmäksi / kesäisemmäksi ja ehkäpä jopa nimi vaihtuu (let`s see what happens) 

Heitelkää ideoita että millaisena TE haluaisitte nähdä tämän blogin ulkoasun?
Onko vanha ulkoasu hyvä vai pitäisikö sen olla ehkä hieman joku kirkkaampi?
entäs fontti onko hyvä vai hankala lukea? Liian pientä vai liian isoa?


Mukavaa maanantaita kaikille lukijoille ja hyvää alkanutta viikkoa ♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Piristä minun päivääni kommentilla! :)