tiistai 25. syyskuuta 2018

Syksy saapuu...askartelu alkaa.

Pitkään aikaan en ole saanutkaan aikaiseksi kirjoitella tänne mitään... Osittain kiireinen kesä, Reissaaminen ja aina rästiin jääneet kotihommat kai tehneet tänne kirjoittelemisesta vähäisen,hankalampaa.

Kesä meni,syksy tuli (ja Lokakuu koputtelee jo melkein oven takana) ja senpä kunniaksi minäkin alan herättelemään muitten joulublogilaisten tavoin blogiani uudelleen henkiin.

kaikkea on kerennyt tässä kesän ja syksyn mittaan tapahtua kesällä...Minä mm kävin Portugalissa ja kierrettiin poikaystävän kanssa Eurooppaa niin että käytiin Noin 11 eri maassa. Me myös muutettiin poikaystävän kanssa yhteen ja se piti kyllä kiireisenä hyvin pitkään kun piti miettiä kahden asunnon tavaroiden sijoitteleminen ja se etttä mistä raaskii luopua....Askarteluakin on jonkun verran ehditty taas tehdä istutuksien muodossa kun tein kaksi istutusta poikaystävän synttäreitä varten. koristavat nyt meidän pihallamme jonkun aikaa kunnes saan uuden inspiraation.

Ensimmäisiä jouluvalojen tai siis kaamosvalojen laittamista jo suunnittelin eilen mutta toistaiseksi olen niiden antanut olla viellä kaapissa.


Tänään lenkillä kyllä huomasi että syksy on saapunut kun aamuisin on jo aika viileää melkeinpä kylmää, täällä on alkanut jo ensimmäiset yöpakkaset hiipiä tänne ja sen kyllä aamuisin huomaa jos ei ole pukeutunut tarpeeksi lämpimästi. Kilpisjärvellä on kuulemma satanut iltasanomien mukaan 2,2 cm verran ensilunta mikä saa minut taas hyvälle tuulelle ja ajattelemaan ettei siihen enään kauaa ole kun se sataa tännekkin

Tänään lenkin jälkeen kävin viellä keräämässä pienen pussillisen käpyjä minun käpyaskarteluja varten,inspiraation hain tietenkin pinterestistä ja monta ihanaa ideaa jo bonggasinkin sieltä että saa nähdä että joutuuko hakea lisää käpyjä :)


Miten teillä on syksy lähtenyt liikkeelle, joko sinne on tullut yöpakkaset vai vielläkö on lämpimiä päiviä jäljellä?
Joko siellä on aloitettu syksy/jouluaskartelu?


Ihanaa syksyä kaikille ja alkavaa lokakuuta kuun !  :)

~Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Piristä minun päivääni kommentilla! :)