lauantai 7. lokakuuta 2017

Budapest Orange Grisp Appelsiinin makuisia suklaakonvehteja ja muita ihania uutuus jouluherkkuja!

Aamulla kaupassa kävellessäni karkkihyllylle ilokseni huomasin joulukarkkien ja joulukalenterien rantautuneen meidän kaupungin prismaan!


Tietenkin täytyi jo oma joulukalenteri napata valmiiksi etten jää kokonaan ilman! Tämän vuoden joulukalenteriksi valikoitui viimevuoden suosikki Fazerin suklaajoulukalenteri. Nuo Fazerin suklaajoulukalenterit on niin suosittuja että ainakin viime vuonna olisin jäänyt ilman jos en olisi sitä  samantien ostanut kun ne hyllyihin oli tullut, yleensä nuo joulukalenterit on kerenneet loppua hyllystä ennen joulukuuta. 


kuva googlesta!


Myös vanhat tutut budapestit oli ehdottomasti mun joulukarkkilistalla tänäkin vuonna ja samalla otin kokeiluun Budapestin uuden Appelsiinin makuisen suklaacrisp suklaakonvehdin. Näitä ei tietääkseni ollut viellä viime vuonna ainakaan meidän prismassa, Tykkäsin kovasti tästä uudesta karkista (melkeinpä enemmän kuin alkuperäisestä) ja aijon 100% varmasti ostaa näitä toistekkin!Eniten olen ollut pettynyt siihen ettei meidän kaupassa ole niitä uusia jaffa vihreäkuulakeksejä mutta onneksi eilen ystävän syntymäpäivillä pääsin niitäkin maistamaan! 


kuva googlesta.

Tykkäsin näistä myös todella paljon vaikka en vihreistä kuulista niin välitä muuten
 (liian äkkimakeata minulle jos liikaa syö) Toivon että mämä pian rantautuisi myös meidän kaupungin keksihyllylle, ilmeisesti nämä keksit on hyvin suosittuja koska niitä ei mistään meinaa löytää tai sitten minä vain etsin väärästä paikasta.Joko sinä olet maistanut jotain tämän joulun uutuus makeisia / uutuus herkkuja?

1 kommentti:

  1. Jotain aion kyllä maistaa, vaikka ruokavalio rajoituksia mulla nykyään onkin. Mutta gluteenittomia pitää olla, laktoosista voi lipsua :) Suklaakalenteri olisi kyllä ihana! :)

    VastaaPoista


Piristä minun päivääni kommentilla! :)